MOR EKMEK


MOR EKMEK NEDİR ?
FAYDALARI NELERDİR?


İÇİNDEKİLER :

  • Kırmızı sebze ve meyveler, 
  • Tam buğday unu ,
  • Çavdar unu,
  • Karabuğday unu,
  • Siyez unu,
  • Ekşi maya,
  • İçme suyu ,
  • Tuz

MOR EKMEK


Kurutulmuş ve fermante edilmiş Antioksidan kaynağı kırmızı sebze ve meyvelerden oluşmaktadır. Mor rengin kaynağı; antosiyanın adı verilen maddedir. Böğürtlen, Ekşi mor dut, yaban mersimi, vişne, nar, patlıcan kırmızı lahana, pancar ve mor soğan kabuğunda buluan mor renk pigmentlerinden elde edilmektedir.
Bu ürün İstanbul Üniversitesi biyoteknoloji araştıma merkezinde Prof. Dr. İhsan Kara ve Ekibi tarafından geliştirilmektedir.  Japonya’da rutin tüketilen bu ekmeğin üretimi, firmamız tarafından yapılmaya başlanmıştır.
Mor ekmeğin öncelikle Diyabet, Yüksek Tansiyon, Kalp damar hastalıklarında olumlu etkileri gözlemlenmiştir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder