RUŞEYM EKMEK


Ruşeym Ekmek Tüketmenin Faydaları

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

RUTUBET %32,29
KÜL % K.M0,51
ENERJİ KCAL 100 GRA282,07
PROTEIN %9,71
KARBONHİDRAT %56,64
DEMİR MG/KG17,01
KALSİYUM MG/KG575,85
POTASYUM MG/KG1623,44
DİYET LİF %3,6
YAĞ %0
TUZ %1,07
ŞEKER %0,94

RUŞEYM EKMEK

  • Cildin yaşlanmasını geciktirici E Vitamini taşır. Böylece cildin güzelleşmesini destekler.
  • Kroner Klap riskini azaltır. Kan pıhtılaşmasını ve Diyabetli hastalarda damar tıkanıklığını önlemeye yardımcı olur.
  • Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
  • Sinir sistemi üzerinde olumlu etki gösterir.
  • Gözde Katarakt oluşumunu geciktirmeye yardımcı olur.
  • Doğal Afrodizyak Özelliği Gösterir.

Ruşeym Ne Demek ?

Başağın alt kısmında bulunan, tahıl tanesinin filizlendiği kısma ruşeym adı verilir. 1 ton buğdaydan sadece 1 kg ruşeym elde edilir. Değeri ve yararı dünyaca kabul edilmiş bir protein ve lif deposudur. A, E ve B kompleks vitaminleri, minarallerin yanı sıra değerli Omega 3, 6  ve 9 yağ asitlerini içerir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder