Diyabet Ekmek Tüketmenin Faydaları
ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ
RUTUBET % | 32,68 |
KÜL % K.M | 0,41 |
ENERJİ KCAL 100 GRA | 257,04 |
PROTEIN % | 8,97 |
KARBONHİDRAT % | 57,94 |
DEMİR MG/KG | 22,92 |
KALSİYUM MG/KG | 706,15 |
POTASYUM MG/KG | 2548,5 |
DİYET LİF % | 5,3 |
YAĞ % | 0 |
TUZ % | 0 |
ŞEKER % | 0 |
DİYABET EKMEK
- Vitamin ve Protein açısından zengindir.
- İçerdiği enzimler sayesinde Sindirim sistemini düzenler. Bağırsak Kanserine yakalnma riskini azaltır.
- Magnezyum bakımından zengindir.Magnezyum enzimleri sayesinde vücudun İNSİLÜN ve GLİKOZ salımını dengeler.
- Bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Düşük Kalorilidir.
- Mide de tokluk hissi oluşturur. Öğün aralarınızı uzatır.
- Halsizlik, yorgunluk, depresyon hissini azaltır.
- İçerdiği B Vitamini kompleksleriyle vücudun ve beynin enerji üretimini arttırır.
- Kolestrolü ve Trigiliseriti düşürür.
- Kalp rahatsızlıklarını önler.
- Damar yapısını korur, dolaşım sistemine iyi gelir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder